Fri fragt i DK ved ordrer over 499,- / 1-2 dages levering / 14 dages returret

Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Billede til varegruppe Veste

Veste

VMLYON MERLE 3/4 Topfashion

10189744
Smart jakke fra Vero Moda med flotte 3/4 ærmer
315,00 DKK 450,00 DKK

VMAlma soraya short waistcoat topfashion

10179050
Vest fra Vero Moda.
130,00 DKK 260,00 DKK

Veste er uimodståelige til alle årstider - Køb din nye vest her.

Veste er med til at give det fuldendte styling look. Veste bruges ofte på samme måde som blazer jakkerne - pift stylingen op med et råt eller feminint look, eller vælg vesten i en varm udgave, så du kan modstå vinterens kulde. Find et lækkert udvalg i veste hos topfashion.dk - shop blandt det nyeste og lækreste udvalg.

Trendy og pris billigt udvalg uden at gå på kompromis !

topfashion.dk finder inspiration hos danske leverandører som VILA, Vero Moda, Only og Jacqueline de Yong. Kendte brands som laver moderigtige styles til en super god pris. Find de nyeste modeller og vælg mellem mange forskellige farver, mønstre og kvaliteter. Vi har et stort udvalg af lækre og billige veste til kvinder
Veste er et must have stylings produkt i gardaroberne og går aldrig af mode. Hos ONLY og Jacqueline de Yong finder du veste med detajler i pu, læder og denim. Hos VILA og Vero Moda finder du veste der passer perfekt til festlook og café aftenerne med veninderne. Er du derimod ude efter en en rigtig jakke, har vi et stort udvalg af skønne og billige jakker til kvinder her.