Fri fragt i DK ved ordrer over 299,- / 1-2 dages levering / 30 dages returret

Close
Du har ingen varer i din varekurv.

Fri fragt i DK ved ordrer over 299,- / 1-2 dages levering / 30 dages returret

Søg
Billede til varegruppe Velvære & Wellness

Velvære & Wellness

Org sæbe 250ml Lavender & Rosem

844108-2
(forkert billede) Flydende sæbe, Lavendel & Rosemary Indhold 250ml. Mild og skånsom håndsæbe med aloe vera og glycerin, som hurtigt og skånsomt rengører dine hænder.
119,00 DKK

Diffuser 100ml Cotton

70073
(forkert billede) Diffuser med en dejlig blød duft af Cotton. Dejlig diffuser som skaber en skøn duft i dit hjem. For at få mest ud af din duft, skal du starte med at sætte 2 pinde ned i flasken. Efter et døgn vender du forsigtigt pindene, så det der var nede i flasken, nu er oppe i luften. Vil du have kraftigere duft, øger du antallet af pinde, men kun 1 af gangen, husk at gå ud af rummet i et stykke tid, så kan du bedre fornemme, hvor meget det dufter når du vender tilbage. Du skal derefter vende pindene en gang om ugen. Når du vender pindene, skal du holde på dem med en serviet eller et stykke papir, så du ikke får væske på huden.
160,00 DKK

Diffuser 100ml Tea room

70072
Diffuser med fantastisk duft af tea room. En duft diffuser som skaber en skøn aromat i hjemmet For at få mest ud af din duft, skal du starte med at sætte 2 pinde ned i flasken. Efter et døgn vender du forsigtigt pindene, så det der var nede i flasken, nu er oppe i luften. Vil du have kraftigere duft, øger du antallet af pinde, men kun 1 af gangen, husk at gå ud af rummet i et stykke tid, så kan du bedre fornemme, hvor meget det dufter når du vender tilbage. Du skal derefter vende pindene en gang om ugen. Når du vender pindene, skal du holde på dem med en serviet eller et stykke papir, så du ikke får væske på huden.
160,00 DKK

Diffuser 100ml Lemongrass

70054
Diffuser med fantastisk frisk citrus duft (Lemongrass) Dejlig diffuser som skaber en skøn duft i dit hjem. For at få mest ud af din duft, skal du starte med at sætte 2 pinde ned i flasken. Efter et døgn vender du forsigtigt pindene, så det der var nede i flasken, nu er oppe i luften. Vil du have kraftigere duft, øger du antallet af pinde, men kun 1 af gangen, husk at gå ud af rummet i et stykke tid, så kan du bedre fornemme, hvor meget det dufter når du vender tilbage. Du skal derefter vende pindene en gang om ugen. Når du vender pindene, skal du holde på dem med en serviet eller et stykke papir, så du ikke får væske på huden.
160,00 DKK

Org bodyoil 100ml Neroli & Litsea

88104-2
Lækker Bodyoil Neroli & Litsea Cubeba Indhold 100ml Kropsolie med en skøn duft af Neroli & Litsea Cubeba
129,00 DKK

Org sæbe 250ml Patchouli & Vanille

844106-2
Flydende Sæbe Patchouli & Vanille Indhold 250ml Mild og skånsom håndvask med aloe vera, som hurtigt og skånsomt rengører dine hænder. Skøn duft af fantastisk Patchouli & sød Vanille
119,00 DKK

Shop lækre økologiske velvære og wellness produkter.

Find håndlavede lux produkter af creme, sæber og badesalte.

I kategorien herunder finder du et bredt udvalg af håndlavede velvære produkter, som er fremstillet i Danmark. Topfashion.dk er stolte af at kunne tilbyde dig de bedste og lækkerste velvære produkter fra Tina Munkholm. Munkholm er en dansk familieejet virksomhed, der gør en stor dyd i at producere et bredt sortiment af håndlavede sæber, bad- og kropsprodukter, som alle er lavet af de fineste og bedste ingredienser. Alle produkterne er lavet på vegetabilske og økologiske produkter. De udvælger kun de reneste æteriske olier til deres produktserie. På måde er du sikret de bedste produkter til at gøre din hud sund og frisk. Hos topfashion.dk finder du et bredt udvalg af sæbe, creme, olier og badesalte med de skønneste dufte.

En duft af velvære og luksus fra diffusere og duftlys.

Munkholm har også lavet en duftserie, hvor du finder forskellige duft diffusere og duft lys. Med en diffuser eller et duftlys på badeværelset eller i dit soveværelse opnår du en dejlig svag duft som giver dig og dine gæster et oplevelse af friskhed og velvære i rummet. Hos topfashion.dk har vi nøje udvalgt nogle dufte som leder tankerne hen på netop velvære og wellness.