Fri fragt i DK ved ordrer over 299,- / 1-2 dages levering / 30 dages returret

Close
Du har ingen varer i din varekurv.

Fri fragt i DK ved ordrer over 299,- / 1-2 dages levering / 30 dages returret

Søg
Billede til varegruppe Tunikaer

Tunikaer

ONLTHRA OVERSIZED SHIRT NOOS

15267998
Bluse fra Only.
300,00 DKK

Lækre og billige tunikaer - den behagelige oversize skjorte bluse.

En tunika er elsket af mange kvinder da stylen giver masser af velvære og frihed til at bevæge sig. Vi har et stort udvalg af billige tunikaer fra de bedste brands. Tunikaen skal holdes op mod to andre kategorier af overdele såsom skjorten og blusen. En tunika kan egentlig sidestilles med disse styles, bare at tunikaen har en hvis oversize facon. Denne loose fit pasform på tunikaen er både klædelig og smuk til rigtig mange kvinder og så gør det jo ikke noget at den er super behagelig at have på.

Tunikaer i ensfarvede og flotte print.

Hos topfashion.dk finder du et godt udvalg af forskellige tunikaer, hvor der er leget med farverne og kvaliteterne. Det gør at du altid kan bære en tunika, da du kan matche de lyse og mørke farver, til super lækre print og mønstre i forhold til årstider samt vælge kvaliteter der passer til.

Der findes ingen bestemt regler for tunikaens længde. Det er meget forskellige hvor lang en tunika er og tiltider kan tunikaen også godt overlappe både bluser, skjorter og kjolerne. Du kan dog altid være sikker på at en tunika har sit loose fit som kendetegn.

Vælg leggings eller slim fit bukser til din tunika.

En tunika overdel kan man også nemt style med masser af underdele som eks. et par seje slim fit jeans, som bryder det oversize look fra tunikaen. Det er vigtig ikke at sætte oversize style sammen med f.eks. baggy bukser. Match i stedet for tunikaen med både leggings, jeggings og shorts. Pift outfittet op med nogle lækre sandaler, stilletter, pumps eller sneakers, alt efter hvilket udtryk du ønsker fokus på - afslappet og cool stil, mulighederne er mangfoldig med en tunika. Shop rundt og find en tunika der passer til dit temperament – gå eks. efter det romantiske og blomstrede look, til boheme stilen eller efter det mere stilrene look. Hvis du leder efter et helt sæt og skal bruge nogle lækre jeans, bukser, jeggings eller nederdele, kan du se vores udvalg ved at trykke på linksne.