Fri fragt i DK ved ordrer over 499,- / 1-2 dages levering / 14 dages returret

Du har ingen varer i din varekurv.
Søg

Cookies og fortrolighed

 
 
14. PERSONDATAPOLITIK

14.1. Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der bliver sendt fra topfahion.dk´s websted og gemt lokalt på din harddisk. På den måde kan shoppen holde styr på netop dit besøg. Uden brug af cookies kan shoppen ikke sikre dit besøg, og f.eks. styre hvilke varer du lægger i indkøbskurven. Du kan derfor ikke besøge shoppen uden at acceptere de cookies, vi sender til dig. De cookies, vi sender, er på ingen måde farlige for din computer. Vi bruger dem udelukkende til at give dig den bedste oplevelse.
Du kan i din browser vælge en bestemt indstilling, hvorefter du får en meddelelse, inden et websted sender en cookie til din computer. Herefter kan du acceptere eller afvise cookie′en. Du kan også vælge, at du ikke ønsker at modtage cookies overhovedet. Eftersom de enkelte browsere fungerer forskelligt, foreslår vi dig at søge i din hjælpemenu for at finde indstillingen i netop din browser. Her kan du også blive informeret om, hvordan man sletter cookies på sin computer.
På topfashion.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og vores øvrige kommunikation til dig, og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Således sletter du en cookie: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”
 
14.2. Logstatistik
Logstatistik bruges på topfashion.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet dette forlades mm.
 
På topfashion.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet for dig som bruger. Vi ønsker, at dit besøg hos os skal være så relevant som muligt, og vil gøre vort yderste for at vise dig netop de produkter, du helst vil se. Ligesom vi også anvender vort interne statistik-værktøj i forhold til de e-mails, du vil modtage som eventuelt medlem.
 
14.3. Dine personlige oplysninger har vores fortrolighed
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
* Navn
* Adresse
* Telefonnummer
* E-mail-adresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig samt give den bedst mulige service i fremtiden. Personoplysningerne registreres hos topfashion.dk og opbevares i 5 år (i henhold til bogføringsloven). Herefter slettes oplysningerne. Når der indsamles indtastede personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 

Indehaveren og den webshop administratoren hos topfashion.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos topfashion.dk er webshop administratoren Søren B. Jepsen. topfashion.dk opbevarer ikke kundeoplysningerne krypteret og der transmitteres ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne som er afgivet til topfashion.dk videregives ellers sælges på ingen måde til tredjemand. Hos topfashion.dk registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret køber på topfashion.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i de oplysninger topfashion.dk har registreret om dig. Disse rettigheder er gældende jf. Persondataloven og henvendelser i forbindelse bedes rettet til topfashion.dk via e-mail topfashion@topfashion.dk