Fri fragt i DK ved ordrer over 299,- / 1-2 dages levering / 30 dages returret

Close
Du har ingen varer i din varekurv.

Fri fragt i DK ved ordrer over 299,- / 1-2 dages levering / 30 dages returret

Søg

Om os

Topfashion Struer

topfashion har eksisteret siden maj 2005, hvor butikken startede op i Vestergade i Struer.  Butiksarealet var begrænset og antog kun 90 m2. Da butikken havde kørt i godt et år, blev den skadet af en brand i de tilstødende lokaler. I den forbindelse lykkes det at få udvidet butikken til 140 m2 i 2006.
I september 2007 åbnede topfashion butikken EOS Wear, en ung afdeling, i Østergade i Struer, med det formål at udvikle vores forretningskoncept specifikt for den yngre målgruppe i byen og styrke udvalget af modetøj.
I Februar 2010 gik topfashion online med webshoppen topfashion.dk for at øge vores markedsandele både nært og fjernt.
I maj 2010 flyttede begge forretninger til Østergade 2, hvor vi renoverede en bygning på 380m2 fordelt i 2 plan, til at indeholde både topfashion og vores ung afdeling EOS Wear på 1.sal.
I 2016 blev forretningens inventar udskiftet og i den forbindelse blev den specifikke ung afdeling EOS Wear nedlagt og butikskonceptet blev ensartet for samtlige 380 m2 butiksareal. Inventar- og farvekonceptet blev lavet i sort, grå, hvid og træ.
I foråret 2018 er butiksbelysningen udskiftet og en ny webshop platform har set dagens lys for topfashion.dk
 
topfashion er idag en modebutik bygget op omkring en skrap profil. topfashion går efter at være en trendy butik med et bredt sortiment til fordel for den brede kundegruppe.
Vores basis sortiment bygger hovedsageligt på styles fra kendte leverandører, såsom Vero Moda, Only, Vila, Jacqueline de Yong, SistersPoint og Pieces.
 
Accessories vægtes også højt hos topfashion og vi ønsker at give vores kunder et så bredt udvalg som muligt fra bl.a. PIECES og Hype the detail fra JBS. For at matche trendfarverne i kollektionerne fra vores tøj leverandører har butikken også accessories fra bl.a. Vero Moda og Only.

Topfashion Lemvig

Topfashion åbnede i oktober 2019 en afdeling i Lemvig, Østergade 5. Butikken er på 160 m2 og indrettet ud fra samme trend som butikken i Struer med de sorte og hvide farver kombineret med træ.
Som noget nyt har konceptet fået et grønt løft med store planter og mos vægge rundt i butikken.
Varer sortimentet er baseret på de samme brands, Vero Moda, Only, JDY, Pieces, SistersPoint og Hype the Detail fra JBS

KidZ by topfashion

KidZ er en helt ny børnetøjsbutik som åbnede i juni 2021 på adressen Smedegade 19. Butikken er helt ny renoveret og er på 180 m2 som er indrettet moderne med fede biografstole, jeans væg osv.
Butikken forhandler et bredt udvalg af børnetøj til piger og drenge fra 0 - 16 år. Du finder lækre brands såsom name it, little pieces, LMTD, kids only, jack & jones, Levis, Hummel, the new, mikk line osv.


Hos topfashion har vi et værdisæt som siger:

  • at topfashion skal have områdets bredeste udvalg af de mærker der forhandles i butikken.
  • at topfashion skal være byens modebutik nr. 1 med et højt serviceniveau.
  • at kunden skal være i centrum, så vi altid starter og slutter med en glad og tilfreds kunde.
topfashion - forvent lidt mere...