Fri fragt i DK ved ordrer over 499,- / 1-2 dages levering / 14 dages returret

Du har ingen varer i din varekurv.
Søg

Ledig elevstilling

TOPFASHION SØGER NY SALGSELEV TIL VORES BUTIK I STRUER.

 

Som salgselev hos topfashion vil du indgå i et mindre team af dygtige medarbejdere og hvor du som elev vil få en betydningsfuld rolle i en dynamisk og alsidig hverdag allerede fra starten af.

 

Du vil som elev hos topfashion få en stor berøringsflade med alle de opgaver som der kræves for at kunne drive en selvstændig modetøjsforretning. Både hvad angår butikkens ansigt ud af til men også den del af butikkens drift som foregår bag ved disken.

Du vil i løbet af din elevtid få ansvar og være med i alle butikkens opgaver.

Til gengæld forventer vi af dig, at du virkelig brænder for at lære butikslivets fasetter og gå forrest i at sikre en åbenhjertig kundeservice hver eneste dag.

 

DIN PROFIL:

- Du brænder for modetøj og at blive en del af butikslivet.

- Du er udadvendt, altid smilende og serviceminded

- Du er en teamplayer, fleksibel og besidder en god portion humor

- Du er villig til at lære hver dag

- Du har bestået HG2 eller HHX på et niveau der giver direkte adgang til hovedforløbet

- Du læser, taler og forstår engelsk, ud over at beherske det danske sprog til fulde

 

VI TILBYDER:

En spændende og udfordrende elevtid i en selvstændig modetøjsbutik med beliggenhed i et gågademiljø samtidig med en tilknyttet internetbutik.

Hos topfashion er det aldrig kedeligt, da vi konstant arbejder på at optimere vores varesortiment og skabe nye udtryk i butikken. Vi fokusere på skabe nye shopping oplevelser for vores kunder gennem forskellige medier. Du vil som elev hos topfashion, blive en del af dette udviklingsmiljø, som opmuntrer til nye shoppingsoplevelser og læring for at skabe og levere anderledes kundeoplevelser i butikken.

 

Kan Du se dig selv passe ind i den profil?, ja så er DU måske vores nye elev og så er det nu du skal sende os en ansøgning via vores mailboks topfashion@topfashion.dk.

 

Du kan læse mere om topfashion på vores website www.topfashion.dk

Ansøgningsfrist er 20. januar 2019

Ansættelse pr. 1. februar 2019