Fri fragt i DK ved ordrer over 299,- / 1-2 dages levering / 30 dages returret

Close
Du har ingen varer i din varekurv.

Fri fragt i DK ved ordrer over 299,- / 1-2 dages levering / 30 dages returret

Søg
Billede til varegruppe Stofbukser

Stofbukser

ONLWINTHERNONO PANTS JRS

15191676
Smart hygge bukser fra Only Matchende bluse kan købes til
100,00 DKK 200,00 DKK

Stofbukser og Loose pants.

Find til dig godt tilpas i et par lækre stofbukser eller løse bukser.

Stofbukser eller loose bukser modellerne er rigtig hot i modeverden lige nu. Det afslappede look, casual silhuet, vinder mere og mere frem og ses næsten overalt i modemagasinerne, og vil uden tvivl blive den kommende sæsons absolute fedeste style i gardaroben. Brug dem som homewear eller det hotte - match dem med en top i sammen print.

Løse bukser i ensfavet, strib og print.

Bukserne findes i et hav af modeller og kvaliteter men de har alle det løse look tilfældes. Mulighederne er mange da bukserne findes i ensfarvet, strib og i masser af trendy print og mønstrer. De mange forskellige udtryk i stofbuksen giver også rigtig mange kombinationsmuligheder ved at style buksen med forskellige overdele, såsom toppe i samme print, en silke top, skjorter uden ærmer eller blot en lækker ensfarvet t-shirt. Skift udtryk ved enten at vælge det afslappede look med et par fede sneakers eller den mere feminine trend med et par pumps.

Er du til det mere traditionelle kan vi anbefale vores store udvalg af billige jeans til kvinder, samt billige bukser til kvinder og jeggings.