Fri fragt i DK ved ordrer over 299,- / 1-2 dages levering / 30 dages returret

Close
Du har ingen varer i din varekurv.

Fri fragt i DK ved ordrer over 299,- / 1-2 dages levering / 30 dages returret

Søg
Billede til varegruppe Buksedragter

Buksedragter

Buksedragter og Playsuit.

Buksedragten er populær som aldrig før. Især en buksedragt med korte ben, ser man tit i gadebilledet nu.

Buksedragt, playsuit, jumpsuit, overall, buksedragt med korte ben eller heldragt er alle udtryk for den samme type beklædning. Buksedragten er blevet vild populær da den for mange kvinder giver en følelse af frihed ved at den er let og komfortable samtidig med at den skaber et cool udtryk. Buksedragten er alsidig i sin anvendelse og fås i flere kombinationer med hhv, langærmet eller kortærmet overdel samt valg muligheder mellem den klassiske benlængde eller en kort benlængde, som en shorts model.

Find den klassiske dragt eller de trendy modeller i print.

Hos topfashion.dk kan du finde et udvalg af buksedragte og playsuit som er bredt da vi ønsker et udvalg af styles som repræsentere de aktuelle mode trendenser. Derfor kan du finde modeller i ensfarvet, med print, blonde kvaliteter og strik. Bomuld, polyester og silke kvaliteter sælges der rigtig meget af og det er også i disse kvaliteter du finder det største udvalg af buksedragte.

Er du til det mere traditionelle kan vi anbefale vores store udvalg af billige jeans til kvinder, samt billige bukser til kvinder og jeggings.